T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / MANAVGAT - Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE KONFERANS DÜZENLEDİK. EMEĞİ GEÇEN ÖMER ÖNSÜREN HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Okulumuzda "Filistin Meselesi"Türkiye'nin Meselesi Konulu Farkındalık Semineri düzenledik. Emeği geçen Ferhat MADANOĞLU hocamıza teşekkür ederiz

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK. RUHLARI ŞAD MEKANLARI CENNET OLSUN . EMEĞİ GEÇEN HOCALARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Okulumuzda “Fetihle Gelen Antalya“ konulu tanıtım ve farkındalık seminerleri yapılmıştır. Emeği geçen Şerafettin ŞENOL hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

MATSO MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OLARAK 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADIK. KADIN ÖĞRETMENLERİMİZ ADINA OKUL MÜDÜRÜMÜZ MURAT ASLAN'A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Mrt

SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI YAPTIK. KAZANAN TAKIMIMIZA DÜL TÖRENİ DÜZENLEDİK. TAKIMIZIMIZI VE EMEĞİ GEÇEN AZİZ SÜTÇÜ HOCAMIZI TEBRİK EDERİZ

Mrt

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI VE HAYAT BOYU ÖĞRENME SERTİFİKASYONU KAPSAMINDA SORGUN SAHLİLİ KIYI TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİ YAPTIK. EMEĞİ GEÇEN HOCALARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

OKULUMUZDA AFET VE ACİL DURUM TATBİKATI YAPTIK. EMEĞİ GEÇEN DEĞERLERİ HOCALARIMIZ RAMAZAN EĞRİ VE REMZİ OĞUZ ARIK'A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimiz, öğretmenlerimize ve velilerimize SİBER ZORBALIK FAKINDALIK EĞİTİMİ verilmiştir. Emeği geçen Rehber öğretmenler Burcu Ezgi DERYAHAN, Nurşah HANGÜL, Sezen ERDOĞAN, Gökhan UYAR, İzzettin KOYUNCU, Fatma TOPAL ve Ahmet GÖRET hocalarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

UZMAN JANDARMA ÇAVUŞ ÖMER OSMAN AVŞAR GENEL TRAFİK KURALLARIYLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPTILAR. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Manavgat Liman Başkanı ve Gemi İnşaa Mühendisleri öğrencilerimize Denizde Çatışmayı Önleme Tüzüğü kitabının dağıtımını yaparak kurum hakkında bilgilendirme yaptılar

Ara

Cumhuriyetimizin  100. Yılında, İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Etkinlikleri kapsamında  milli şairimiz ve fikir adamı Mehmet Akif  ERSOY'un vefatının 87. Yıl dönümünde okulumuzda andık. Emeği geçen öğretmenimiz Tolga BÜLBÜL'e teşekkür ederiz.

Ara

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN İLK YARDIM EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN DÜZENLENEN"İLK YARDIM FARKINDALIK EĞİTİMİ" OKULUMUZDA VERİLMİŞTİR.

Ara

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA KARDEŞ OKULUMUZA ENGELLİ RAMPASI YAPTIK. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLEREİMİZE HOCAMIZ REMZİ OĞUZ ARIK'A TEŞEKKÜR EDERİZ

Ara

Okulumuz santranç turnuvası da birinci olan öğrencimiz Metehan Akıncı'yı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz